Image
Image

Количка

0
Количката е празна

Топ продукти

“Baby Girl“

Цена
90,00 лв.

“Heaven Kiss„

Original Price
180,00 лв.
Цена
120,00 лв.

“Cream “

Original Price
200,00 лв.
Цена
150,00 лв.
Информация за Връщане и замяна на закупен продукт от www.vaniliaatelier.com Може да получите парите си обратно в срок от 7(седем) дни,след като получим в невредим и опазен търговки вид стоката ,както и да замените закупения от вас продукт с друг размер, съобразно поставения дневен срок .
В случай на замяна или връщане, всички пратки се изпращат на адрес гр. Пловдив, “бул” Марица 25 за ваша сметка, като предварително ни съобщите за вашия избор на телефон 0897 017511 .

Стоката трябва да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети .Запазваме си правото да върнем и откажем замяна, ако е нарушен търговския вид на продуктите, които желаете да върнете.

За да отговорите на крайния срок за отмяна, е достатъчно да се свържете с нас на телефон 0897 017511 и да посочите причината за връщане/замяна , уведомявайки ни че се упражнява правото за анулиране, преди края на периода за анулиране.