Image
Image

Количка

0
Количката е празна

Топ продукти

“Baby Girl“

Цена
90,00 лв.

“Heaven Kiss„

Original Price
180,00 лв.
Цена
120,00 лв.

“Cream “

Original Price
200,00 лв.
Цена
150,00 лв.
ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОКУПКО-ПРОДАЖБА НА СТОКИ ПРЕЗ www.vaniliaatelier.com

С всяка поръчка, потребителят автоматично приема общите условия на
www.vaniliaatelier.com

1.Общи условия

Oбщи условия на договорите за покупко - продажба от разстояние по смисъла на Закона за защита на потребителите между фирма Ванилия 91 ЕООД и потребителят .

С акта на заявка с бутон "ПОРЪЧКА" Вие не сключате сделка с фирмата, а само заявявате, че желаете да получите артикула до адрес или офис на куриер. Сделка се приема за сключена само при заплащане на артикула. В този смисъл с бутон "ПОРЪЧКА" Вие не закупувате артикула, докато не заплатите за него на куриер (предлагаме само опция НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ).
Фирмата не гарантира наличността на обявените модели. Възможен е отказ на пусната заявка. За приета заявка се счита само тази, при която има наличност на артикула, цената и данните са коректни .
За приета заявка се счита само поръчка, която в системата фигурира със статус "Изпратена". Поръчки със статус "Обработва се", 'Отказана", "Няма наличност" не са потвърдени.
Фирмата не се задължава да отговаря на получени онлайн съобщения от клиенти в определен срок. При неналичност на артикул, уведомяваме клиентите за това лично по телефон или e-maill.
В случай, че не можем да се свържем с клиента по телефон (не отговаря или телефонът не е верен) поръчката са анулира до 12 часа.

Чл. 3. (1) от ЗЗЕТ/24.12.2006 фирма Ванилия 91 ЕООД е физическо или юридическо лице, което предоставя услуги на информационното общество), от една страна,
и от друга - лицето, съгласило се с настоящите "Общи условия", наречено по-долу за краткост ПОТРЕБИТЕЛ (Получател на услуги е физическо или юридическо лице, което ползва услуги на информационното общество с професионална или друга цел, включително за нуждите на търсене на информация или предоставяне на достъп до нея), във връзка със заявяването и закупуването на предлаганите стоки чрез електронен магазин www.vaniliaatelier.com


2. Цени и разходи за доставки
Показаните цени на продуктите в www.vaniliaatelier.com са в лева и не включват разходите за доставка.
3. Поръчване/сключване на договор
Можете да направите поръчка чрез платформата на www.vaniliaatelier.com или по телефона.
След като направите поръчката, ако сте ни предоставили Ваш имейл адрес, ще получите потвърждение по имейл или по телефона

4. Връщане на стоки или замяна

ЗАМЯНА

В срок от 7 календарни дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

4.1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
4.2. Разходите за куриерските услуги по замяна и връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на тел: 0897 017511, за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по email - infovaniliaatelier@gmail.com или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

5. Начини на плащане/Доставка

Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 2-5 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ www.vaniliaatelier.com. Пратките с Вашите поръчки са БЕЗ опция преглед и тест. Куриерските услуги, такси и комисионни за Ваша сметка.


-Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 16:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 16:00 се ОБРАБОТВА на следващия ден .