Image
Image

Количка

0
Количката е празна

Топ продукти

“Baby Girl“

Цена
90,00 лв.

“Heaven Kiss„

Original Price
180,00 лв.
Цена
120,00 лв.

“Cream “

Original Price
200,00 лв.
Цена
150,00 лв.

“Cream “

Original Price
200,00 лв.
Цена
150,00 лв.

“Cream “ - елегантна рокля с дантелени цветя 

 

Налични опции

Размери *
Цвят на роклята
  • Елегантна рокля в кремав цвят с цветя от дантела и тънки нежни презрамки.
  • Цвят -Крем, Неутрален
  • 100% Полиестер
  • Пране на ръка ! 

ДОСТАВКА И ЗАПЛАЩАНЕ

Закупените продукти от сайта на Vanilia Atelier изпращаме чрез куриерска фирма Еконт. При подаване на поръчката имате право да посочите адрес и информация за доставка. За Ваше улеснение може да създадете профил - акаунт за пазаруване, където да запаметите вашите адреси и да пазарувате лесно и удобно за в бъдеще.

Пратките изпращаме в срок от 2-4 работни дни, в зависимост от населенето място посочено при подаване на поръчката. Възможно е забавяне на доставката в случай на намалено работно време и/или празнични дни. За актуална информация и дни за доставка - вижте сайта на Еконт.

Обикновенно доставките се извършват между 09:00 - 16:00 часа в работни дни, както и между 10:00 - 12:00 часа в Събота. На телефона, който сте оставили при поръчката ще получите СМС известяване за вашата доставка от куриерска фирма Еконт.

Плащането става с Наложен платеж директно на куриера. Нямате право на преглет и тест. В случай на връщане и замяна, доставката обратно към нас се поема от купувача. Доставката е за сметка на купувача. Безплатна доставка е възможно за поръчки над 200 лева.

 

 
Powered by Phoca Cart